Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-03-01 Sweet Lord, I'm tired!

Publicerad 2011-03-01 21:22:01 i Allmänt,

Efter helgens maratonteknikrep och gårdagens genomdrag då vi höll på till larmet i aulan började tjuta vid klockan 24.00 är jag nu rätt så potatisgratäng i hjärnan.

Lördag och söndag programmerades ljud och ljus, vilket betyder att alla soundcheckades för att låta på rätt nivå i högtalarna och vi stod på rätt plats till rätt tid för att hamna i rätt spotlight och inte i mörkret med skuggor i ansiktet och sånt som tydligen inte är bra.

Igår körde vi genomdrag igen och specialrepade ett långt nummer där nästan alla är med och vi har ett jätteproblem mitt i där ingen (särskilt inte jag) kan hålla oss för skratt. Vi körde igen och igen och igen igen, med trillande tårar och hikstande hosta, men ingenting hjälpte. I skrivande stund har vi inte lyckats ta oss förbi det punktet utan att alla viker sig i skratt en enda gång, så det ska bli ytterst spännande att se hur det går imorgon på genrepet när vi får publik för första gången.....

Återkommer med hur det gick.....

Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela