Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-03-09 En onsda'kväll

Publicerad 2011-03-09 23:00:32 i Allmänt,

Nyss hemkommen från första onsdagsföreställningen. Mittiveckan efter jobbet är man ju lite halvtrött, men never underestimate the power of adrenalin. När man står där bakom scenen och hör bruset i salongen (som idag till stor del kom från mina kära kollegor som var på besök) blir man alltid överdrivet pigg helt plötsligt. Funkar bättre än koffeintabletter alla gånger!

Gick väl stort sett bra idag, tror jag? Trots problem med ljudet och tekniken i andra akten då något sprakade och brumlade. Kan också ha varit min mage i och för sig, hann inte äta middag. 

Dessutom var vi lite oense med orkester'n om när ett par av låtarna egentligen ska börja. Med friskt humör kastade vi oss entusiastiskt ut i sången, men orkester'n tyckte inte det var dags än och började lite senare, eller så var det tvärtom. Det vill säga, entusiastisk orkester fick inte riktigt med sig adrenalindopad ensemble. Vi får se om vi lyckas komma in samtidigt i samtliga låtar på fredag.... Og på fredag är det fredag! Thank God.

Må så gott, vi höres!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela