Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-03-20 Gamla Godingar

Publicerad 2011-03-20 11:33:33 i Allmänt,

Igår hade vi fint besök minsann! Inte mindre än 4 tidigare revymedlemmar satt i salongen: Gunilla,  Catharina och Tim som var med för några år sedan och dessutom Thomas, som var med förra året och har skrivit ett av de bästa numren i årets föreställning. Supertrevligt att se er igen!

Även Mamma fra Norge var med och gjorde salongen lite mera internationell. Heia heia...

För mig blev det extra spännande igår. Precis då publiken var insläppt och det var dags att gå upp och ställa sig i kulisserna kom Micke våran inspicient rusande och frågade, Eli hur står det till med din antenn, egentligen???
Veeeel sa jag.. säkert inte så bra eftersom du frågar...?
Precis, sa han och slet fram min sändare från långt ner i strumporna. Han konstaterade snabbt att den inte alls mådde bra och bytte till en ny. Bruten som politikernas vallöften hängde den som en vissen tulipan och Micke sa, Bara så du vet Eli: så här ska den INTE se ut!
Så då vet jag det...

Nu ska jag strax till aulan igen. Där väntar förutom en ny antenn, söndagsmatinépubliken kl 15. Endast 4 föreställningar kvar nu, så skynda skynda!

Biljett bokar du på hemsidan eller en halv timme innan föreställningen.

Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela