Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-03-24 Endast 2 kvar!

Publicerad 2011-03-24 21:22:26 i Allmänt,

Efter en lyckad onsdagsföreställning har du nu endast 2 chanser kvar till att se årets upplaga av Huddingerevyn, Scendrag och Lösnummer. 

Hur mycket drar det på scenen, hur många lösnummer finns det egentligen och hur pass lösa är dom? Kommer kinesen ha lärt sig svenska till sista föreställningen så han kan skippa den jobbiga tolken? Hur behandlar man hemorrojder lättast och kommer jag nånsin kunna äta äggasmörgås igen? Hur kan nytt ledband ge liv i Elins jack? Vad händer om jag oljar in gitarren så den glider ut av Fredriks händer i nästsista numret? Kommer jag nånsin blanda in opera i ett finalmedley igen??

Svaret på sista frågan är ett stort, fett NEJ. Svaret på några utav de övriga frågorna får du om du ser revyn kl 19 på fredag och 17 på lördag.

Lördag är det stor final och då ska vi även filmas, så då behöver vi ditt goda skratt i salongen! Dessutom kommer ditt skratt och dina upplevelser att för alltid dokumenteras på vår revy-DVD som säljes via hemsidan, så att du kan återuppleva lördagen den 26 mars 2011 så ofta du bara orkar. Det, du!

Boka biljetter och revy-DVD här:
Huddingerevyn

Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela