Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-03-27 Final! Med besök och diplom av LIS's ordförande

Publicerad 2011-03-27 20:54:31 i Allmänt,

Ja, då var årets revysäsong över för den här gången. 14 föreställningar har vi nu bakom oss och i år har vi blivit fullkomligt överösta med komplimanger à la "Bästa nånsin!!", "Ooooo va bra ni är" och "WOW vilken hög nivå!!".

Tusen tack underbara publiken som har stöttat oss i år!

Vi filmade som sagt hela grejen igår, och visst var det lite småsaker som sket sig, men i det stora och hela tror jag vi alla kom igenom med äran i behåll. Lite bonuskul blev det ju också eftersom det var sista föreställningen och därför lite bus. Som befarat var det killarna & Cattis som stod för detta.

I Lyxfyllan fick Fredrik äkta saker i flaskan. Sånt får man räkna med när man dricker på scenen. Normalt är det ju bara vatten såklart, men igår var det Mintu....hehe... Han satte nästan i halsen och Den Medskyldiga Christer kom springande i hysteriska hikstskratt ner i logen.  

Lite senare var det Jocke som var bus-offret. I Spasången, där han och Fredrik sjunger en duett medan de dansar runt med varsin soptunna, dansade nämligen Fredrik runt med Christer i tunnan, och i slutet av numret tittate han upp som gubben i lådan och skrämde skiten ur Jocke. Haha!

Och i sista numret innan avslutningen blev det en riktig nakenchock. Killarna, som hittils har gömt sig bakom sina instrument, vände sig om och moooonade en hylande publik.

Sen blev det fest för alla som har jobbat med revyn. Stor buffé med diverse tal och levande musik av Fredriks band Route 78. ROCK'n ROOOOOOOOLLLLLL!!!!!

Sen fick vi veta varför Christer har varit så hemlighetsfull. LIS (Lokalrevyer i Sverige)'s ordförande Stig Josfalk var nemligen på besök och delade ut diplom hederssignerade av Bosse Parnevik till alla som har jobbat mer än 5 år med revyn. Tusen tack, vilken kul grej!

Idag, söndag, var vi på plats i aulan kl 10 för att riva scenen, sortera rekvisita och köra allt tillbaka til förrådet. Puha, vilket jobb! Nu är logerna tomma och står där och väntar på oss till nästa år.

Lite flera bilder från föreställningen samt finalfesten kommer så snart jag har blivit vän med min nya kamera...

Hej så länge!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela