Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-09-28 Årsmöte 2011

Publicerad 2011-09-28 21:46:51 i Allmänt,

Nyss hemkommen från Årsmötet i Huddingerevyn 2011. Lite sjukdom, lite resor och lite jobb på annat håll gjorde att vi inte var så många, men desto mera rabarberpaj på alla. Och jobbet gikk snabbt!
-
Ekonomisk berättelse, verksamhetsberättelse (som enligt kapellmästarn borde stavas vÄrksamhetsberättelse med tanke på årets resultat), val och omval av styrelseordförande och 3 ledamöter är nu klubbat & klart. Bara att tuta & köra!
-
Så från och med nästa vecka kör vi igång höstens spåneriverkstad på torsdagar fram till jul.
Och det första vi ska spåna fram är revyns namn. Vi trodde vi hade det klart efter kickoff-helgen, men tid finns att hitta nåt mer fyndigt och catchy. Oh yeah!
-
Här ett litet fotografi av oss som tittade förbi:
Hörs lite då och då framöver! Och den som har tips till revynamn och idéer är mer än välkommen att lägga det i en kommentar här nedan. Tack på förhand :)
-
PS - Christer jobbar med att bygga om hemsidan så just nu fungerar den inte, men ge inte upp! Den kommer i ny och förbättrat tappning inom kort.
-
Mvh Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela