Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-02-09 Deadline texter

Publicerad 2012-02-09 23:09:39 i Allmänt,

Idag var det deadline för nya texter! Det som inte är inlämnat nu får man lufta i ett annat forum, för nu är revyn fullsatt! Inte mindre än 4 nya nummer var med i dag och tävlade om de sista platserna. Nu är det upp till Regissör Robert att bestämma vad som passar in så vi får Den Perfekta Revymixen av sång, dans och skrattatahaha. Och inte minst fördela de sista rollerna så ingen får omöjliga klädesombyten. Sånt ska man också ta hänsyn till! Inte lätt att vara regissör, revypusslet har många komplicerade komponenter.

Inte lätt att vara Sarah Sömmerska/Designer/Klädesansvarig heller! Med Make & nyfödda Doris Hilma Metallica på armen (iklädd leopardskinns-one-piece med kattöron och världens rockabillykalufs på huvudet, ja ungen alltså) kommer hon in med ena kreationen efter den andra. Då hon visade prototyp på finalklänningen för 2 veckor sen blev vi nämligen lite undrande i fejjan eftersom den var extremt polkadottig och puffärmad, något vi inte riktigt tyckte passade i en final. Klänningen var skitfin! Men inte till final.

Vad gör Sarah? Jo, hon kommer tillbaks dagen efter med ett leende och en helt annan klänning som passar mycket bättre. (Tror jag. Jag är nog den sista människan i universum som borde uttala sig om kläder. Vaddå kläder? Det är väl något man har för att inte frysa, eller? Om jag bodde på Mauritius skulle jag vara naken jämt. Om det inte var förbjudet).

Vill också ge en enorm eloge till vår koreograf Lina och våra 3 dansare Jenny, Emma och Camilla från Jordbro United där Lina är koreograf och instruktör! En rejäl ansikstlyftning och en gigamega vitamininsprutning!
Kolla in deras blogg: Jordbro United

Vill du börja dansa, this is where you start paying. In SWEAT.

På lördag är vi utslängda från aulan eftersom det är annat bokat så då blir det rep på goda gamla Kvarnbergsskolan. Det blir även resa till förrådet för att hämta kläder och rekvisita.

Vi hörs!

Hilsen Eli Grönhaug

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela