Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-01-07 Materialgenomgång, check!

Publicerad 2012-01-07 20:49:53 i Allmänt,

Nyss hemkommen från första "riktiga" möte med hela ensemblen och regissören. Vi samlades på favoritstället Hotell Revy i Stuvsta och fikade medan skrivaren sprutade ut nummer efter nummer.

Ingrid har inte legat på latsidan. Hon hade en hel regnskog av nummer med sig och vi började med att gå igenom dessa. Det blir kul, hörreni! Det blir bland annat något som vi inte haft på flera år, nämligen ett lokalt nummer. Och ett riktigt mastodontverk av ett sådant blir det, där gamla figurer dyker upp och hela ensemblen är på scen.

Självklart kan man inte undvika Juholt i en revy med respekt för sig själv i 2012 (han är nog med i varenda revy i hela Sverige i år), det blir dessutom surdegar, kockkonster och mycket mycket mer.

Sen blev det dags för mina nummer. Vi sjöng bland annat igenom öppningslåten, som blir en riktig rockabillydänga som vi hoppas ska dra igång salongen från första början. Då vi kom till finalpotpurriet, bleknade kapellmästarn i vanlig ordning och hälften av ensemblen sa lite diskret att eh.....ja den här får vi nog öva mycket på.... Jag är inte känd för att välja enkla låtar.

Men Jocke och Fredrik fattade galoppen och hängde med mig i ett rasande svängigt tempo. Thanks boys, you rock!! Fixar vi det där hela vägen med rätt bakgrund, antitungstockning och bauta-artikulation kommer folk att ha svårt att sitta still i stolarna på finalen, det lovar jag.

Sen läste vi lite nummer från andra revyer. Vi kom inte igenom allt, men tar resten imorgon. Då är det samling i aulan på vår hemmascen.

Lite bilder från dagens övningar:
T.v: Regissör Robert ser till så att ensemblen vaknar. T.h: Teaterapan Gorillis vaktade textbanken och i ren entusiasm över att revyn äntligen drar igång hade han pyntat sig lite extra.

T.v: Det blir många sångnummer! Stora som små. T.h: Christer underhöll med sin handdocka. Helt otroligt hur han kunne få den se så naturtrogen ut!

Imorgon fortsätter vi som sagt med de texter vi inte hann med idag. Halva revyn klar, tretton nummer kvar. Eller nåt. Så det är bara att skriva på!

Ha det bra!
Hilsen
Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela