Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-01-21 Omskrivning it is!

Publicerad 2012-01-21 20:41:58 i Allmänt,

Jahapp, Juholt avgår och omskrivning av ett av våra största nummer är därmed ett faktum. Kl 15 stod vi på rep med mobilen i darrande händer och väntade på presskonferensens resultat.

 

Till skillnad från Victoria, som hade fräckheten att helt oväntad förlova sig bara dagar innan vår premiär för två år sen, är i alla fall Juholt schysst nog att avgå medan vi ännu har gott om tid till att ändra och repetera innan premiären 3 mars. Tack Håkan! We’ll be gentle ;)

 

Nu får vi bara hoppas att Victorias barnafödsel går som smørsmugglandet över norska gränsen så vi inte behöver panikändra ännu ett nummer.

 

Annars gick repet tiotusen gånger bättre idag än på torsdag! Läckan i taket var fixat (eller var den…? Fortfarande några mystiska pölar vid nödutgången, men ingen fick vatten i skallen idag i varje fall) och alla var pigga och glada.

 

Imorgon kommer koreograf och hela tjejbaletten in igen, så då blir det liv och röra. Nu ska jag skriva klart ett nummer om något helt annat. Hepp!

 

Hilsen Eli Grönhaug

Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela