Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-01-29 Rep rep rep...

Publicerad 2012-01-29 18:25:07 i Allmänt,

Lördag körde vi ett rent sketchrep. Vi testade några nya texter som hade tillkommit, bland annat öppningsmonologen. Sen försökte vi visa regissören hur man dansar öppningsdansen vi lärde oss i torsdags, men den kom vi ju inte alls ihåg, så det blev en flaxande symfoni av slängande armar och spasmiska förflyttningar. Men han tyckte det var bra!

 

Idag, söndag, kom koreograf Lina & The Sugarkicks in, så då gick vi igenom alla nummer med koreografiska rörelser. Vi kommer bland annat att ha ett härligt 70-talsnummer med lite sköna mooooves.... (varning för att sitta på första raden, hehe).

 

Kapellmästare Lasse kom in med sitt piano idag också, så nu har vi gått igenom tonarter. Det är en del mycket svårsjugna låtar i årets föreställning, vi får se hur vi löser det.

 

Vår kostymör Sarah kom även in med en prototyp på finalklänning som vi fick prova. Prova, mäta, dra in magen, akta dig för nålen av och på osv.

 

Nu gäller det att sätta texter framöver.

 

Hilsen Eli Grønhaug
Huddingerevyn

 

PS - här är länken till vår hemsida, där går det nu att boka biljetter.
Hemsida klicka här»

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela