Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-03-03 P-dagen är här!

Publicerad 2012-03-03 08:41:57 i Allmänt,

Premiärdags! Klockan 17 i eftermiddag brakar det loss. Då ska vi ha kammat rufsiga peruker, fästat lösa ögonfransar, fästat lösa repliker, rättat till skeva tonarter, tajtat övergångar och spikat puncherna så de sitter som harpunskott i tapeterna.

 

Genrepet i torsdags gick mycket bra! Med tanke på att allt ska skita sig på ett genrep, alltså. Publiken skulle bara se kaoset bakom scenen. Vi arbetade hårt in i det sista och under uppsjungningen stod det fullt av nymålade hyllor och andra scendekorationer till tork i kulisserna och de sista skyltarna klistrades ihop minuten innan publiken släpptes in.

Puh....

 

Så var det bara att köra. Och det blev en resa åt alla möjliga håll. Fortkörning (jovisst stressar man ivrigt på ibland och hoppar över lite repliker så man blir klar med numret fortast möjligt), köbildning (i byxan där all rekvisita ska ut och in), slalomkörning (man sicksackar sig runt repliken tills man hittar rätt stick till musikerna så musiken kan komma igång), mörkerkörning (ett av numren saknade ljus i början så Jocke fick starta i totalt mörker), upp på trottoaren och utanför vägbanan (improvisation kallas det) och vilsekörning (så kommer man ju av sig i texthelv...också). Som tur var, var inte revypolisen ute.

 

Och nu kan allt bara bli bättre till ikväll. Vi är laddade, är du??

 

Har du inte köpt biljett än, gör du det via vår hemsida www.huddingerevyn.se eller i dörren en halv timme innan föreställning.

 

Här är Huddingerevyns senaste fan, med sin mamma Kostymör & Designer Sarah (som för övrigt har jobbat häcken av sig med våra kläder och fått lyssna på hur vi griner och klagar när de inte passar, men som sedan fixar och trixar så alla blir nöjda.) Tusen tack för hjälpen Sarah & Henke! We love you! Och Doris :)))

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela