Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-03-08 Att lyssna in publiken...

Publicerad 2012-03-08 23:18:53 i Allmänt,

Nu har vi upplevd det, också! Livet som revytextförfattare kan vara hårt.

Först bara, kvällens föreställning gick jättebra! Bättre och bättre dag för dag med en entusiastisk och trevlig publik. Det var kul att spela för er, tack ska ni ha!

Men efter föreställningen i söndags ringde en ilsken man hem till Ingrid och skällde på henne för hennes öppningsmonolog! Ironi går tydligen inte hem hos alla. Ingrid blev både ledsen och förskräckt och satt uppe till halv tre på natten och skrev en ny monolog (!).

Vi vill såklart inte att folk ska ta illa upp och idag var öppningsmonologen mycket snällare och sötare, bokstavligen talat. Dock tyckte alla som har hört båda att den ursprungliga inte alls var så elak som mannen sa. Så nu vet vi inte vilken vi ska köra imorgon..... Den som kommer får se! Och blir det originalet så kom ihåg att det inte är på riktigt.... It's acting, baby.

Och till Mannen som ringde: förlåt för att vi gjorde dig upprörd. Vi lyssnade och ändrade och är tacksam för din återkoppling. Revy ska dock sätta igång känslor och det lyckades vi i alla fall med.

Ses imårrn!
Hilsen Eh.....anonym

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela