Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-03-21 HJÄLP OSS PÅ FREDAG!!!

Publicerad 2012-03-21 23:23:11 i Allmänt,

Först vill jag bara säga: kul publik ikväll! Den innehöll bland annat regissören med sin kritiska proffskompis, kritiska revyproffset som har skrivet det ena av de två numren vi inte har skrivit själva och min okritiska Mamma från Norge. Alla hade mycket positivt att säga. Det är en föreställning att tycka om, helt enkelt!

Sen vill jag säga, nu har vi skickat in några sketcher, sånger och monologer för att se om vi i Huddingerevyn för första gången någonsin kan få vara med och tävla i Revy-SM i augusti. Vi har alltid problem att få filmat revyn i tid samt hinna få tillstånd till musiken vi använder, men i år var fristen lagd lite senare så håll tummarna.

Här är länk till alla revygrupper och bidrag som kämpar om platserna»

Angående fredagen: VI SKA FILMAS!! Behöver då VÄRLDENS BÄSTA PUBLIK!!
George vår Hovfotograf var hos oss idag och provfilmade lite inför fredagen, då hela föreställningen ska dokumenteras. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA kom dit och ge oss det stöd vi behöver för Den Ultimata Filmen!! Det är alltid nervöst under filmningen för ofta har det blivit show à la Murphys lag, dvs peruker har levd sitt eget liv, scendekorationer har rasat, det har trampats i klaveret, sjungits i fel falcett, repliker har försvunnit, rekvisita har rasat i kulisserna så man har misstänkt jorbdävning och allt dette för att vi blir lite stressade av kameralinsen.

Vi behöver därför DIG och ditt goda humör så att vi glömmer kameran och kan ge DIG all uppmärksamhet istället. I retur ger vi dig en show du sent vill glömma och dessutom får du chansen att höras och synas (förmodlingen mest bakifrån, dock) på årets upplaga av Huddingerevyn. Säg att du kommer, snälla!

Men nu är det dags för små divor att få sin skönhetssömn.

Hoppas vi ses på fredag!! Jag lovar att vinka.

Nattinatt från Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela