Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-02-02 Nu händer'e mycket på en gång!

Publicerad 2013-02-02 20:11:00 i Allmänt,

I torsdags tränade vi alla sångarna, sen gick vi igenom 3 rykande färska texter. Ingrid hade specialskrivit en monolog till Bosse, och alla som känner Bosse kommer skratta ihjäl sig och det kommer man göra fast man inte känner Bosse också. Sen en sketch för alla tjejerna där vi får vara oss själva (nästan). Min karaktär heter tex. Elin. Hobbyknarkare är hon också. Sen hade jag med en text för två damer, lite vardagsproblematik sådär. 

 

Och sen var vår crazy kostymör Sarah på plats vid symaskinen. Hon sitter med musik från iPoden i en rosa grisförstärkare nere i logen och syr så maskinen ryker medan vi står på scenen och ylar, och plötsligt kommer hon upp och visar senaste kollektionen till stort jubel.

 

Det gjorde hon idag också. Och som hon själv sa - "Då jag förra året fick i uppdrag att sy Snippan & Snoppen (och ja - det var Sarah & the Draklers som skapade dessa två så omdiskuterade bonader) trodde jag verkligen att det aldrig skulle gå att toppa detta, men där tog jag visst fel". 

 

Med andra ord - bortse inte ifrån att det även i årets föreställning kan dyka upp någon smått pervers figur på scenen. Här är hon vid symaskinen:

Annars var kapellmästarLasse inne med sitt piano idag! Så vi har gått igenom alla sångnummer och satt tonarter. Det här blir så bra så! Trots att tjejerna inte vann kampen om tonarterna i år heller. 

Imorgon kommer koreografen så då blirre dans & lattjolajban på stället.

Goder lördagerafton!

Hilsen Eli Grönhaug

Huddingerevyn. 

Här lite bilder från dagens rep:

Kamelpästaren in action. Här ska sättas tonarter!
 
 
      Jens i sin nya frisyr.
      Här är hon! Sarah the Designer  vid symaskinen. Kolla på kylskåpet bakom till höger, där står rosa musikgrisen. Spelar enbart Grease.
Ovan: Fredrik och Jocke TRÄDer in på scen.

Och sist men inte minst, dagens Bosse sover-bild:

Kommentarer

Postat av: Thomas T

Publicerad 2013-02-12 12:09:21

Tycker ni ska spela hela revyn med sådana t-shirts som Sara har på sig! Hög klass på den!

Svar: Haha tack för tipset, Thomas! Enkelt, elegant & ekonomiskt. Då släpper vi åka till förrådet och rota runt bland gamla trasor också :)))
Huddingerevyn Rampfeber

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela