Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-02-22 Teknikprep i morgon

Publicerad 2013-02-22 21:36:00 i Allmänt,

Nu ligger jag efter all over the place! Imorgon är det teknikrep och jag ligger efter i texter, rolltolkningar, skrivande, kläder, peruker, tåspets och blogging. Och här sitter jag på datorn när jag borde öva öva ÖVA!!!
 
Och då, för den som inte vet vad tekniprep är, så är det alltså när ljud och ljus kommer in och det inte går att dölja sig, ty med mick hörs ALLT och speciellt falsksjungningar i solonummer som jag kommer bjuda på och med spot mot svart bakgrund mittifejan syns varenda liten rynka, vartenda okammade perukhårstrå, vartenda hål i de gamla strumporna som man borde ha bytt till nya men det har man glömt o ja ni hajar.
 
Men allra pinsammast är det när man står där inför stackars ljud&ljusare som ska försöka att göra sitt jobb med programmeringen och får vänta på skådisar som halkar sig igenom texter och får ta om så dom får vänta och nej det går bara inte, så nu får jag snabba på.
 
Vad har hänt sen förra helgen? Jo, vi kom på att vi ligger efter i dansen, så vi åkte ut till Koreograf Linas dansstudio Jordbro United Dans & Show. Jättekul! Utan att jag tycker det känns lugnt med dansen för det. Sen blev jag tvungen att hastigt skriva texter till programbladet som skulle ha varit i trycken för en vecka sen, så om jag inte kan texterna imorgon är det för att jag helt enkelt inte har haft tid! Igår på rep fick jag dessutom repa 2 av mina sent inkomna nummer på riktigt för första (!) gången, vilket känns sådär också. Men det är ju länge till premiär, en hel vecka ju, så det är ingen fara. Nejdå. Foten i kläm? JAJAMENSANHEEEEYMACARENA!!!!
(förlåt, är smått hysterisk och på randen till nervsammanbrottellernått).
 
Och den här helgen väntar hårt jobb från 9-23 både lördag och söndag så några snabba textgenomgånger nu och sen marsch i säng. Måste bara fixa diverse rekvisita först, som i år bland annat består av diverse huvudbonader, en korg med passionsfruktstryfflar, drinkliknande drycker utan alkohol, glas, tallrikar & bestick för 4, nål & tråd så jag kan sy och fixa det som har hål i logen, kalorisnål äppelpaj och mycket mycket mer. Nedan en del stämningsbilder från senaste 3 repetitionerna. Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela