Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-01-27 Koreograf, kostymör, kassör

Publicerad 2013-01-27 22:15:14 i Allmänt,

Idag hade vi fint folk i salongen! Äntligen har vi vår kära koreograf Lina på plats - hon började redan att ivrigt få oss att sväva som svalar (och kameler) över scengolvet. Hennes första uppdrag blir att få ordning på öppning och final, sen får vi se vilken magi hon kan tillföra i andra musiknummer. Sen ett trist besked - vi får inga danstjejer från hennes dansskola Jordbro United i år. Tjejerna har ju en hel del skola och studier och engagerar sig dessutom i olika shower och events på fritiden. Vi kommer sakna er, sprudlande härliga Jenny, Emma och Camilla! Ni förhöjde verkligen showen förra året.
 
Sarah vår kostymkonstnär kom också in igen med både Henke & Doris, dvs make & dotter. Henke hjälper till och fixar rekvisita/specialkostym och Doris Hilma Metallica kommer med glada tillrop.
 
Sen kom även Anna Kassör in och hämtade revybiljetterna. Så nu hoppas vi dom försvinner fortare än fortast. Det är bara att boka biljetter! Läs här vart och hur: www.huddingerevyn.se
 
Här räknar Ingbritt biljetterna till Årets Hits:
 
Närmast ser vi koreograf Lina, som tittar igenom alla nummer för att sätta dans & rörelser.
Ovan: En porrig soffa. Eller julig? Kom på föreställningen, så får ni se! Nedan: Igår blev det en resa till förrådet för att plocka på oss prylar och rekvisita. Sedan åkte Ingrid och jag med hem till Eva, där vi satt och spånade på nya nummer. Vi har ungefär en kvart kvar att fylla för att få med alla Årets Hits!
 
Nu är det textskrivning, textplugg och karaktersättning som gäller fram tills på torsdag.
 
Ha en fin vecka!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela