Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-03-06 Tack, Underbara Publiken!!!

Publicerad 2013-03-06 23:05:00 i Allmänt,

Idag hade vi en verkligen intelligent publik! Ni var totalt med och skrattade på alla de rätta ställena, plus några ställen till. Saker som inte gick hem på premiären satt som en smäck idag och fast ni inte var många, var ni inte rädda för att låta. Det gillar vi!! Det var även 2 tjejer som frivilligt gick och satte sig på första raden inför andra akten, där vågar nästan aldrig någon att sätta sig :))

 

Det kändes jättebra idag och det var bra flyt i många nummer som har varit lite trögstartade innan. I stora basturappen blev det dock plötsligt jättetyst. När det händer får alla puls 490 och alla undrar VEM har missat sin replik??? Och jag kan avslöja: det var KILLARNAS fel! Förra gången det hände (på genrepet) försökte nämligen killarna att skylla på oss tjejer, men det var KILLARNAS, jag repeterar KILLARNAS fel, hehe. Som tur är, kom det igång igen, annars hade det blivit en lång, tyst sketch med många halvnakna ensemblemedlemmar sittandes som stilleben. 

 

Till och med mitt dunderångestnummer gick bra idag. Hurra!! Vad glad man kan bli av rätt text, rätt ljud och peruk som samarbetar. Lyftet satt klockrent, tack Jensa!

 

Nu vilar vi och återkommer på fredag, laddade och klara!

 

Hilsen Eli Grönhaug

Huddingerevyn

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela