Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-03-16 Ikväll blir det drag!

Publicerad 2013-03-16 10:28:00 i Allmänt,

Igår kväll hade vi en härlig föreställning igen! Härlig publik som förstod vad vi snackade om. För min del var gårdagen en total motsats till onsdagen, då allt bara gick på rutin medan det igår funkade perfekt med tajming och rörelser i det flesta nummer. Igår var det ROLIGT att spela igen, varför filmade vi inte då??

 

I pausen dök plötsligt regissör Robert upp också. Han hade läst på bloggen att vi höll på att deppa ihop och kom för att titta och stödja. Han gömde sig dock längst bak för att inte avslöja sig, den lurifaxen.

Kom förresten ihåg det, ni teatergrupper där ute som läser detta och behöver regissör: Robert Pukitis kan vi varmt rekommendera! Ni får honom dock inte i januari-mars för då är han med oss :-)

 

Nu laddar vi inför kvällens föreställning kl 17. Ikväll blir det drag! Rekordmånga förhandsbokade och dessutom kommer koreograf Lina med danstjejerna från Linas dansskola Jordbro United Dans & Show och det är alltid jättetrevligt när de sitter i salongen!

Har du inte planer ikväll så rusa till aulan, biljetter finns att köpa i baren innan föreställning!

Hilsen Eli Grönhaug

Huddingerevyn

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela