Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-03-16 KANONFÖRESTÄLLNING!!!

Publicerad 2013-03-16 22:24:00 i Allmänt,

En sån publik vill vi ha varje dag!! 

 

För det första var det rekord i antal förhandsbokade. För det andra kom det många extra. För det tredje var det kanonstämning från början till slut!

 

Redan då vi gick upp på scenen och väntade bakom skärmarna strax innan det skulle börja hörde vi det. Det magiska och obeskrivliga sorlet från salongen som bara en dunderpublik kan skapa. 

 

Redan då ljuset släcktes, började applåderna och de glada tillropen. Och sen kom Roberts röst i högtalarna, ja alltså regissören, han har läst in en text som säger Mina damer och herrar.....osv. och precis innan musiken drog igång och vi hukade oss för att köra in skärmarna i öppningslåten, skrek någon BRING IT OOOOON!!!!!" och Fredrik och jag tittade på varann, skrattade och tänkte YES!!!! Det blir en SÅN kväll ikväll!!! och det blev det!!! Fyttibubblan vad bra det kändes, tusen miljoner tack till vår härliga publik!

 

Såna kväller kommer det lite extra repliker här och där också, man blir lite extra kreativ när publiken är sådär jättemed och allt blir lite mera spontant. Jättekul! Ibland jublade de bara vi gjorde entré, typ som då Elvis kom in med sina skälvande knän eller....eh nä det kan jag inte avslöja.

 

Många gamla goda vänner fanns med oss idag också. Mamma från Norge, Regissör Robert, Koreograf Lina med våra danstjejer och kompisar från Jordbro United Dans & Show, gamla revyrävar som Li, Mats och Inger och mitt på första raden satt Putte, vän av ensemblen och tidigare scenografimedhjälpare. Och säkert många fler som jag inte hann hälsa på, oavsett, tusen tack för att ni kom och gav oss denna fantastiska afton!

 

Imorgon är det söndagsmatiné kl 15 - du får inte missa årets föreställning! Har du inte sett den än, så skynda skynda skynda!!!

 

Hilsen Eli Grönhaug

Huddingerevyn

 

 

 

Kommentarer

Postat av: Inger Bodin-Ejder

Publicerad 2013-03-17 20:38:50

Tack allihop! Ni gjorde en fantastisk föreställning! Trevligt att alla kom ut och mötte publiken efteråt.


Svar: Tack själv för att ni kom och för mycket trevligt beröm! Alla blev jätteglada :)) //Eli
Huddingerevyn Rampfeber

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela