Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-03-24 Slut för i år!

Publicerad 2013-03-24 18:24:02 i Allmänt,

Finalen blev som väntat en mycket rolig föreställning med fullt ös i salongen. Tusen tack alla ni som var där!

 

Det blev inte så jättemycket bus, faktiskt. Det roligaste var nog Ingrids, hon pimpade Fredriks grisdräkt så grismor blev lite extra hot där hon vaggade in på scenen med mörkröda och piercade eh... mjölkdunkar. Annars hade Piff & Puff alias Jens och Simon lite konstiga kläder i scenbytena mellan numren. I Elvislåten var det någon i publiken som reste sig upp och höll upp skyltar (?), men enligt regissören som satt i salongen, gick det inte att läsa vad det stod och dessutom var det även annat bus som bröt mot regeln "inte förstöra för publiken" så i pausen satte regissören ned foten och stoppade alla planerade bus i andra akten.

 

Och därmed flöt allt på som det skulle. Om man gillar första akten, vilket vår härliga publik verkade göra, fullkomligt ÄLSKAR man andra akten där alla konstiga figurer är med och stämningen blev bara högre och högre och slutade i stående ovationer och extra applådtack. TACK FÖR I ÅR!

 

Efteråt blev det finalfest för alla som har jobbat med revyn och det blev mycket trevligt och mycket sent!

 

Lite mingelbilder följer.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela