Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2014-02-09 Tiscotanzing

Publicerad 2014-02-09 21:23:00 i Allmänt,

Den här helgen har gått i musiken och discodansens tecken. Och ja just det - i Pressens tecken också! Då vi kom till aulan i går möttes vi nämligen av två mycket pigga och trevliga tjejer från Huddinge Nyheter som kom på besök för att göra reportage. Det gillar vi! Läs om oss i nästa nummer av Huddinge Nyheter!

 

Annars har vår koreograf och aldrig sinande energispruta Lina jobbat hårt med oss i helgen. Öppningsnumret blir fullt av Fart och fläkt och helt enkelt Nåt att titta på. Shake-shake. (Obs, internt, reds.anm.) Vi tar discokulan till nya höjder i ett fartsfylld nummer med både spin, kick, putande rumpa, snabb benföring och skakande haka. 

 

DesignerSarah & Family var här i torsdags och visade bilder av tänkta öppningskläder och jag säger bara ooaaah! Hemligaste öppningskläderna ever!

 

I dag var Kapellmästarn inne också, han ankom med pianot under armen (jepp, det var det minsta plonkaplonkaverktyget jag har sett) och vi gick igenom fler tonarter och ändringar i musiknumren. 

Nedan några bilder från helgens övningar.

Hilsen Eli Grönhaug

Kapellmästarn Lasse med sin bärbara leksak 

 

Drängarna tog finkläderna på för pressens skull
 
 
Här repar vi första numret i andra akten

 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela