Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2014-02-20 besök av Mitt i Huddinge

Publicerad 2014-02-20 21:15:53 i Allmänt,

Vi gillar att pressen kommer hit! Idag var Mitt i Huddinge här och intervjuade veteranerna Ingrid och Eva, så häng med i tidningen framöver!

Annars är det väldigt mycket nu. Texter ska pluggas, danssteg ska sättas, kläder ska fixas, kläder ja, det kan vara bra att banta en sisådär tio kilo för att komma i finalklänningen från 2009 för att hålla budget, rekvisita ska köpas, snickras, tillvärkas och beställas, kaffe ska kokas, det ska diskas och städas och hållas i ordning i logen, peruker ska stylas, kammas och trimmas, Sarah med kläderna ska kontaktas för in- och utsyande av diverse scenkläder, kapellmästaren ska mutas för att ändra alla tonarterna tillbaka till ursprunglig höjd, sista texterna ska finputsas, det ska skrivas programblad och skickas till tryckeriet när vi nu ska hitta tid till det, vi ska stötta varandra i vardagligt elände och konstnärligt kaos och glöm inte att le, för fan, le! 

Premiär om två veckor, pust...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela