Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2014-01-04 Första repet

Publicerad 2014-01-05 09:17:00 i Allmänt,

Först av allt: God fortsättning! Hoppas skumpan lämnade huvudet barmhjärtigt på Nyårsdagen och att alla har lyckats hålla sina löften så långt.

 

Samtidigt som att det i dessa dagar rullar en våg av nyårsrevypremiärer runt om i vårt långsträckta land, har Huddingerevyn precis haft årets första repetition. Till alla våra kära revyvänner som just nu biter sina premiärnaglar: STORT LYCKA TILL OCH SPARK I BAKEN!

 

Själv kan vi också behöva ett stort lycka till, för resan mot vår egen premiär 7 mars kommer bli lååååång och kämpig. Från och med idag ska vi skapa en hel föreställning som vi bara har 25 (alltså TJUGOFEM!??!!!) reptillfällen på oss att öva in och improvisera fram.

 

I en perfekt värld ska man på första repet egentligen ha alla texter klara så det bara är att fördela roller och börja, men vi har bara 30% av textmaterialet. Ingrid har varit duktig och skrivit 10 texter, men det saknas fortfarande 20, vilket är lite smått ångestframkallande men skam den som ger sig. Jag brukar själv skriva, men det har blivit svårare och svårare för varje år och i år verkar det vara totalstopp. Tur man har den här bloggen så man i alla fall kan skriva av sin ångest, så får vi se om det hjälper. 

 

En fantastisk nyhet dock: Eva har gjort en fenomenal insats i vårt dammiga och stökiga förråd där det nu är rent, städat och sorterat!! Nu hänger alla finalklänningar snyggt på rad, hattorna är sorterade i kartonger och perukerna står prydligt på sina stockar. Tusen tack, Eva! Se bild. 

 

Här ser ni hela revyn på planeringsstadiet. The road to somewhere.... Fortsättning följer!

Hilsen Eli Grönhaug

Huddingerevyn

 
Sorterad efter färg.... Snyggt va?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela