Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2014-03-08 Premiär, check!

Publicerad 2014-03-08 22:42:22 i Allmänt,

Tusen tack underbara premiärpubliken! Efter det något attacklösa genrepet kändes det otroligt skönt att släppa loss adrenalinet och dra på storsläggan inför premiärvännerna som säkert var lika spända som oss.
Energin och adrenalinet kom mycket tack vare Regissör Robert och Koreograf Lina, som skrek, klappade och hejade oss igenom tidernas mest kaotiska uppsjungning som försiggick utan ljud och ljus under nedsänkte lampor och högtalare som våra ljud- och ljustekniker slet med och skruvade på för sitt hårda liv in i det sista innan vi öppnade dörrarna. Spännande indeed! Adrenalinet pumpade, allright.
Efteråt var det tacktal & tårta och sen blev det efterfest på OLeary's. En rolig afton! Nu hoppas vi på fyllda salonger framöver. Om du inte redan har bokat biljett, gör du så här:

Du gör din beställning genom att betala in till Huddinge Teaterförening Rampfeber PG 6055408-6 och skicka ett mail till ”[email protected]” med vilken föreställning och antal.

Sen är det bara att glädja sig till en annorlunda revy med många goda skratt!

Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela