Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2015-02-15 Orkestern har landat!!

Publicerad 2015-02-15 22:02:00 i Allmänt,

I dag fick vi äntligen träffa Nya Bandet för första gången och vilket drag!! Förstärkaren sprack, taket lyfte och återvändande flyttfåglar snabbvände i loop tillbaka till Afrika. Revyorkestern är numera fyramannig och det märks!

 

Stellan Ljung känner ni ju från förr, vår skånska basist som med stor succé har levererat repliker som "Who let the dogs out" och "Metta Marit!”. Alltid i gasen med basen!

 

Resterande tre är inte vilka gröngölingar som helst. Grabbarna har alla en solid bakgrund ifrån 70- och 80-talets progg och har spelat med Sveriges främsta musiker:

 

På gitarr har vi vår nya kapellmästare Björn Melin. En jätterolig kille som bland annat har spelat med Eddie Meduza och är en del av The Roaring Cadillacs. En mycket skicklig musiker (fick vi bland annat se då han rev av ett av Brian Mays mest kända gitarrsolon) som tar alla våra konstiga förfrågningar på rak arm och dessutom med en stor portion glimt i ögat. Han fick oss att skratta ofta, och det kommer smitta av på er.  

 

Till Eddie Meduza och The Roaring Cadillacs hör även trummisen Åke Eriksson – även kallad Dr Åke (ska fråga honom om varför nästa gång). Han har 40 år som proffstrummis bakom sig i band som Attack, Wasa Express, Gudibrallan och Stockholm Rockers. Och vet ni, det var Åke som skrev megahiten ”Ooa hela natten”!

 

Sist, men inte desto mindre bäst, har vi på keyboard fått Håkan Johansson! En dude som smäller till med ordvitsar när vi minst anar och bland annat har spelat med Micke Rickfors på ”Vingar”-tiden och Hepstars, där han fyllde Benny Anderssons platåskor, då Hr Andersson blev lite upptagen med ett annat band vad det nu hette.

 

Vi är så stolta av dessa musiker och shit vad bra det kändes! I år har jag bland annat gjort en text till en Queen-låt som inte ens Queen klarade av att spela live, men dessa musiker fick det ju att låta ännu bättre än originalet och det är ingen liten bragd. Årets jubileumsföreställning får ni alltså bara inte missa!

 

Vi syns i salongen,

 

Eli Grönhaug

Stellan Ljung, Bas

 
Björn Melin, Gitarr & Kapellmästare
 
Håkan Johansson, Keyboard & Ordvitseri
 
The Man, the Myth, The Legend, Åke Eriksson!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela