Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2015-02-21 Genomdrag med orkester och gäster

Publicerad 2015-02-21 20:44:18 i Allmänt,

I dag drog vi igenom hela föreställningen med orkestern. Men först sjöng vi Ja Må Hon Leva för Amanda som fyllde 25 i går! GRATTIS igen, tjejen! Hon fick sin egen teaterapa, som är bror till Absalon.

Vår härliga kostymdesigner Sarah var också på plats och visade förslag på öppnings-och finalklänningar, vilket är lika spännande varje år.

Och sen hade vi fint besök i salongen! Från Knivstarevyn kom våra kära vänner Sussie Berglund och Thomas Kompare. Thomas känner ni igen från "Handsprit och Skrattsalva" för några år sen. De kör ingen revy i vinter, men kommer starkt tillbaka med sommarteater. Så trevligt med kärlek från salongen! Det behövs verkligen i det här läget när man inser att det bara är två veckor till premiär och allt är kaos.

Här är alltid glada Sarah!

Fint Folk Från Knivsta var gäster med gester. Tack för fikabrödet! Till det fick vi kaffesump, eftersom kaffefiltret tog slut.


Fredrik blev dagens hjälte då han sprang ut och fixade nytt kaffefilter, och vi tackar våra sponsorer O'Learys i Huddinge C! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela