Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2015-03-22 Endast 3 kvar

Publicerad 2015-03-22 11:20:16 i Allmänt,

Nu går det undan! Igår spelade vi för en nästan fullsatt salong og då var det drag! Lite ringrostiga efter en hel veckas speluppehåll vacklade vi lite i början, men när vi först hittade tonen igen flöt det på som bara den. Vilken härlig publik!!

I pausen kom vår före detta kapellmästare Lasse på besök ner i logen och det var så trevligt att krama om honom igen! Han verkade nöjd (och framför allt tror jag han var glad att slippa göra arrangemang till vissa überkomplicerade låter vi har med i år... All heder till vår nya kapellmästare Björn Melin som vågar sig på allt, vilken lirare!)

Hörde efteråt att vi även hade haft besök av vår tidigare revykollega Inger i publiken, som jag missade att hälsa på. Hej Inger!

Föreställningen går så otroligt fort i år! Första akten är klar nästan direkt efter öppningsnumret känns det som. Det märks att vi är färre på scenen, blir snabbare ombyten. Själv går jeg upp till öppning och kommer inte ner i logen igen för efter halva första akt - har snabbombyte till husfru till vänster och dotter-syster-moder till höger. Sen är det ner och kasta sig i kör-rocken innan det blir på med rosa toppluva i psykomaten. I kungascenen blir det ett hypersnabbt ombyte från Mette Marit till Madeleine och vips så är första akten slut!

Idag spelar vi kl 15 - kommer du? Biljetter kan köpas i entrén.

Hilsen
Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Klipp från Huddinge Nyheter:



Mamma & Laurits var på besök från Norge och Laurits vann fruktkorgen!! Gissa vem som fick den... :-)




Kommentarer

Postat av: Inger Bodin-Ejder

Publicerad 2015-03-22 14:28:33

Tack för hälsningen Eli! Tyvärr var vi tvungna att rusa iväg under finalnumret pga parkeringstiden som tagit slut. Några minuter hit eller dit kan bli dyrt...

Kram till er alla!

Svar: Kram tillbaka :-)
Huddingerevyn Rampfeber

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela