Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2015-03-23 En bra helg!

Publicerad 2015-03-23 22:47:04 i Allmänt,

Söndagens föreställning blev också mycket trevlig! Som tur är verkade halsen ha repat sig sen förra helgen - efter några badkar dunderhonung - och det var bara att fläska på. Och jag har verkligen några högljudda nummer i år. Också.
 
Det kom en hel del publika show-ups, extras, walk-ins, förhandsobeställda eller kalla det vad du vill, de var hur som helst jättevälkomnatackförattnikom och såg till att fylla salongen och skapa det där härliga sorlet som man längtar efter att höra när man står där och trippar i kulisserna innan det börjar. 
 
Här kan ni förresten läsa om oss i Huddinge Nyheter nr 1, mars 2015:
Huddinge Nyheter
 
Måste också berätta om vår uppsjungning. Som jag har skrivit tidigare, brukar vi efter uppsjungningen sparka varann bak innan varje föreställning (man får ju inte säga Lycka till - heaven forbid) och samtidigt passade vi med förra bandet på att ge varann massage. Var sin massage-kick helt enkelt. I år med 3 nya musiker däremot, var vi lite blyga och bestämde oss för att ligga lågt med denna tradition ifall någon hade intimitets-issues eller nåt. Vi har dock smugit in det lite försiktigt igen och nu har det utvecklat sig till renaste sektritualen. Uppskattat, visar det sig! Vissa uppskattar det lite extra.
 
Sen, i Fredriks och min hen-duett i slutet, hade han tydligen plötsligt bestämd sig för att ändra sin walk då han kom invaggandes på scenen. Att hålla sig för skratt gick dåligt. Får se vad han hittar på nästa gång - som är fredag 27/3 kl 19! Nu har du endast 2 chanser kvar att se vår jubileumsföreställning så skynda på!
 
Biljetter bokas via våra ombud, via www.huddingerevyn, via mail: [email protected] eller ring ANNA 073-0370904.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela