Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2016-11-05 Premiärklar!

Publicerad 2016-11-05 09:46:00 i Allmänt,

Jahapp, då kan vi konstatera att gårdagens genrep närmest blev ett menrep – med mentala men för alla involverade – och går till historien som det i särklass mest blundertäta. På premiären i dag kan det alltså bara bli bättre!
 
Det startade med att Evas mygga började smälla lite otäckt i öppningen och kabooschj, så vart den tyst. Och hon som har fulhosta, ont i halsen och inte får anstränga rösten. Jaja det var ju typiskt. Sen hamnade öppningslåten i Osynk de Luxe och alla undrade vad hände där egentligen, och på den vägen fortsatte det med allmän texttapp, utebliven musik, ramlande rekvisita och då det var dags för revyns dansnummer snackar vi komedi på hög nivå. Tror vi startade om sju gånger eller något - vilket var jättekul! (Publiken sa efteråt att de trodde det skulle vara så).
 
Vad har vi lärt oss av detta? Jo – när saker skiter sig, och det händer, gäller det att agera som om allt ingår i föreställningen. Improvisera tills du hamnar i fas igen, det kan faktiskt bli riktigt roligt. Det är därför revy är bäst live! Man vet aldrig vad som kan hända och ingen föreställning är lik den andra.
 
Med det sagt är vi alla laddade för att ge premiärpubliken vad de tål ikväll. Mycket nöje!
 
Hilsen Eli,
Huddingerevyn
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela