Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2016-11-13 Berg & dal

Publicerad 2016-11-14 12:52:00 i Allmänt,

Den här revyhelgen blev en riktig berg- och dalbana rent publikmässigt. I fredags hade vi en feststämd och alert skratta-på-afterwork-publik för att mötas av en blyg tystnad och eftertänksamhet i lördags medans söndagspublikens jubel översteg fredagens.

Sen tror man att den tysta publiken har mindre kul men så var det inte! De gav oss så mycket beröm efteråt och så många härliga komplimanger att vi blev alldeles rörda. Tusen tack till helgens alla gäster!

Och till er som inte har sett Ingrids soldat, Jocke och Fredriks mexikaner, Eva gå på vinprovning och hur det går till när Silvia sitter barnvakt så har ni två chanser kvar! Fredag 18 och lördag 19 november i Huddinge aula.

Jo, en sak till... I och med Huddinge kommuns nya beslut att börja ta betalt av ideella föreningar för hyra av lokaler, blir det här förmodligen sista chansen att se Huddingerevyn i det här formatet då vi tyvärr inte har råd med höjd hyra. Hur vi ska jobba framöver är än så länge ovisst. Just nu är fokus på de sista två föreställningarna där vi skall se till att publiken inte glömmer oss i första taget.

För köp av biljetter, kolla www.huddingerevyn.se

Välkommen in i revyvärmen!

Vänliga hälsningar
Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela