Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2017-04-17 Endast 5 dagar till premiär!

Publicerad 2017-04-17 10:24:00 i Allmänt,

Nu lägger vi sista finliret på föreställningen nästa helg. Kvalitetsorkestern Stockholm Rockers är på plats och vi sjunger så taket lyfter. I äkta påskägg-anda lovar vi riktigt gott och blandat i det musikaliska påskägget.
 
För dig som inte vet, så ska vi alltså testa något alldeles nytt inom underhållning: Live Sing-a-long! Du har kanske hört om succéerna Sound of Music, Grease och Mamma Mia, där sångtexterna visas på filmduken så publiken får sjunga med i låtar de känner igen. Det ska vi göra live, till en saga av ospecificerad art.
 
OBS VIKTIGT VIKTIGT JÄTTEVIKTIGT!!! Du är inte tvungen att sjunga med om du inte vill! Vi lovar underhållning och bra musik ändå, och har full förståelse för att man är blyg och inte vågar testa sångstrupen utanför duschen. Kom ändå! Om du gillar musik och skratt, alltså.
 
Nä, nu ska jag bege mig till replokalen inför dagens genomdrag. Hoppas vi ses nästa helg! Föreställning lördag 22/4 och söndag 23/4 kl 14 i Huddinge Kulturhus i Huddinge C.
 
Hilsen Eli
Huddingerevyn
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela